Bibeltimene åpner øynene mine

På tross av vi holder stengt på Centro Sarepta, har det pågått undervisning hele tiden. Den foregår på nett. Det har gitt oss nye muligheter og nye kontakter. Vi tar med vitnesbyrdet til Daniel her:

«Akkurat nå bor jeg hjemme hos foreldrene mine. Det er ei lita bygd langt oppe i fjellene, 4000 meter over havet. Situasjonen her på bygda er ikke så kaotisk som i de større tettstedene og byene. Men ja, vi har dessverre hatt dødsfall også her i distriktet. Jeg ønsker å følge undervisingen for å lære mer fra Bibelen. Guds ord har fridd meg ut fra det mørket jeg tidligere vandret i. Det er fantastisk å ha muligheten til å studere online, uten at det koster meg noe. Jeg vet det finnes bibelskole også her i Peru, men økonomien tillater meg ikke å reise dit. Å følge undervisningen på denne måten gir meg mye, men en dag håper jeg å kunne ha råd å reise til Spania for å studere ved Centro Sarepta et helt år. Jeg er med i en kirke her på hjemplassen min. Noen ganger skjønner jeg prekenen, andre ganger ikke så godt. Det beste med nettundervisningen til nå har vært at jeg har fått klarhet i flere ting jeg tidligere ikke skjønte. Bibeltimene åpner øynene mine.»

Daniel Mejia Gamarra (22) Puno, Peru