Bibelkurs er en fin ferie!

Åshild Pedersen er eneste deltaker på Bibelkurset akkurat denne dagen. Økt smittetrykk og storm i lufta, gjør at flere holder seg hjemme. Hun og mannen André deler uka i to. Mannen var i starten av uka, og kona på slutten. Så fikk den hjemmeværende ta seg av deres to barn, mens den andre fikk være på ferie på Lauklines. De viser at det er mulig også for småbarnsforeldre å få med seg et bibelkurs på høsten.

«Dette er en fin måte å bruke ferien til», sier Åshild. «Det var et stort savn at bibelcampen på Holmen ble avlyst i sommer. Bibelkurset på Sommerøya og dette på Lauklines har vært gode erstatninger.»

Åshild forteller at hun bruker forkynnelse på internett både for seg selv og i bibelgruppa. Men det er også godt å komme sammen. Prate om det en har hørt, og kjenne felleskapet. På Lauklines er det fredelig. Uvær, men det er det jo kjekt å følge med på herfra. Men fredelig fra hverdagens mas, og godt å høre forkynnelsen.