Kvinneweekend

Stein Solberg blir med på kvinne-weekend på Holmavatn 22.-24. januar. Det er en helg verdt å få med seg! Stein Solberg er en erfaren sjelesørger, og det merkes i forkynnelse. Det er aktuelle og dypt sjelesørgeriske tema som tas opp. Det å tenke rett om seg selv, ut fra Bibelsk veiledning, gir frihet og sann storhet. Lørdagen er temaet «Femininitet, kvinnens ære og fortrinn», ellers vil han tale om Brudeidentiteten og om å være åndelige mødre. Her handler det ikke bare om morskallet, med om kvinnekallet.

Vi håper på en god aldersblanding. Tema er aktuelt for kvinner i alle aldre. Viss det ikke passer for deg – så kanskje for din datter? Undervisningen passer svært godt for kvinner i 20-30 års alderen. En fin julegave!

Vi vil sørge for godt smittevern i løpet av helga. Vi tror det er så viktig å få sitte under Ordets hørelse, at vi frimodig inviterer til dette. Men smittevernsregler gjør at det blir begrenset plass. Så vær snar med å melde deg på. Du finn påmelding og program under https://misarepta.com/arrangement-3/

I tillegg til åndelig sjelsesorg og veiledning, blir det selvsagt mye godt prat. Og Grete Knutzen, en dyktig kakepynter, deltar med kurs i marsipankakepynting!