Naturopplevelser og bibelundervisning i nord

Vi er nå inne i andre uka av bibelukene på Lauklines. På søndag var det samlet ca. 40 mennesker til møte på Lauklines bedehus. Det er nok år og dag siden sist det var samlet så mange mennesker til et oppbyggelig møte på dette bedehuset.

Loungen på kaia. Johannes holder bibeltime

På formiddagene er det bibeltimer i Loungen framme på kaien. Curt Westman og Johannes Kleppa har undervist første uka. Denne uka blir Kjell Dahlene og Ole Andreas Meling med å underviser i tilegg til Johannes Kleppa. Kveldsmøtene er i Lauklines bedehus og i helga blir det noen samlinger i Kvaløy kirke

Det har denne uka vært utflukter av forskjellige slag. En del av deltakerne fikk oppleve båttur til Tussøya der de besøkte Ragnvald Kristiansen i hans unike båtmotormuseum.

Denne motoren er laget i Molde …og til ære for noen moldensere ville Ragnvald starte denne

AN/HB