Gode dager på Lauklines

Bibelkurset på Lauklines utenfor Tromsø, er inne i sin første uke. Så langt har det vært gode dager og bra med folk. En del bor fast på de flotte hyttene på Lauklines, mens andre kommer på enkelte samlinger – særlig om kveldene.

Curt og Arnhild Westman

På bibeltimene om formiddagene er temaene fra de første kapitlene i 1. Mosebok, og lærdommer fra Jeremia og Daniel. Det er Curt Westman og Johannes Kleppa som har disse timene, og om kveldene taler Westman fra Apostelgjerningene. I helgen blir noen av møtene i Kvaløy kirke og Grønnåsen kirke. Arnhild Westman og Martin Schjølberg synger.

Bedehuset på Lauklines

Neste uke kommer Kjell og Turid Dahlene og Ole Andreas Meling. Dersom noen har anledning til å komme hele uken eller deler av denne, er det plass på hyttene. Til helgen kommer noen på dagsbesøk, og det kan gjøres hele uken. Folk i området er selvfølgelig velkomne på alle samlingene.

Det må bare oppleves…….Nordlyset

Det er godt med samlinger om Guds ord, men det er også godt med åndelig og sosialt fellesskap utenom møtesamlingene. Dessuten er det god tid til stillhet eller til turer. Lauklines er et ypperlig sted for et bibelkurs som dette, og det er en flott natur og fascinerende lysforhold, særlig nå når mørketiden begynner å gjøre seg gjeldende. Et bibelkurs om dette gir på anledning til fysisk hvile og til åndelig oppbyggelse.

JK