Bibeluker på fantastiske Lauklines

I uke 44 og 45 inviterer Misjon Sarepta til bibeluker på Lauklines i Troms som ligger ca. 30 minutter fra Tromsø flyplass. Lauklines er en innbydende og perfekt base for kombinasjonen naturopplevelser og det å komme avsides med Ordet.

Fra 27. oktober til 8. november blir det bibeltimer og kveldsmøte hver dag. De fleste samlingene vil foregå i Lauklines bedehus, men i helgene vil noen av kveldsmøtene bli lagt til et lokale litt nærmere byen. Dette for å kunne åpne opp for flere møtedeltakere. Talere blir Curt Westman, Kjell Dahlene, Ole Andreas Meling og Johannes Kleppa.

Påmelding

Trenger du overnatting, meld deg på her: https://forms.gle/bXcxTC8ynWeKubcr7

Men kom gjerne på dagsbesøk!

På kveldsmøtene blir det ikke satt opp emner. Bibeltimene har disse emnene:
Curt Westman:
1             «I begynnelsen skapte Gud» 1. Mos. 1:1-31                                         
2             «Tenk på hviledagen» 1 Mos. 2:1-3                                         
3             «Den dag du eter skal du dø»  1.Mos. 2:15flg                                      
4             «Adam, Hvor er du?»  1.Mos 3:7-21                                        
5             «Kain og Abel» 1. Mos. 4:1-16                                   
6             «Noa bygger en ark»  1.Mos. Kap 6,7,8                                  
7             «Babels tårn»  1.Mos. 11:1-9                                      

Kjell Dahlene:
6 bibeltimer       «Kom til bryllupet» Matt.22        

Ole Andreas Meling
4 bibeltimer       «Kongehistoria i GT»      

Johannes
7 bibeltimer       «Jeremia, Daniel og oss»

Bibeltimene er kl. 09.00 og kl. 10.30 hver dag fra den 28. oktober. Kveldsmøtene er kl. 19.00 hver kveld fra den 27. oktober.             

På Lauklines vil overnattingen være i de flotte rorbuene. Hver rorbu har ett enkeltrom, ett dobbelt rom og ett trippelrom. Senger kan settes sammen eller være enkeltvis. Det er to bad i hver rorbu og flott felles stue. Her er godt utstyrte kjøkken der deltakere ordner maten selv. Noen dager i uken blir det arrangert fellesturer til steder i nærheten der man kan få kjøpe seg middag. Under begge bibelukene vil det være vertskap som vil legge til rette for fellesutflukter og naturopplevelser. Kaffemåltider og kveldskos i loungen på kaien vil Liv Schjølberg m/flere sørge for. En liten VW UP er tilgjengelig for korttidsutleie på inntil 3 timer for handleturer til butikk,  i tillegg til at man kan få skyss med en 9-seter som stilles til disp.

Pris for overnatting er:

Enkeltrom i rorbu 595,- pr. natt
Dobbeltrom i rorbu  795,- pr. natt
Trippelrom i rorbu 995,- pr. natt

Minimum 3 netters opphold og inkluderer oppredde senger, håndklær, sluttrengjøring, wifi, 

Kursavgift er 50 kr. pr dag – uansett hvor mange bibelsamlinger man er på.
Kaffeservering koster 50 kr. pr dag – uansett om du er på ett eller to kaffemåltid.

Det er kun to plasser for bobil med strøm. Det er ikke egne bad/sanitærrom for bobil, men toalett kan tømmes i septiktank.  Pris for parkering og strøm er 150 kr/døgn.

Transport til og fra flyplass kan bestilles og Lauklines har egen avtale med leiebilfirmaet Hertz dersom du ønsker leiebil.

Lauklines ble etablert i 1920 som fiskemottak med landhandel og har siden 1999 vært drevet som et feriesenter av Hanna og Andreas Nilsen med sine ansatte. Bygningene har blitt renovert og regelmessig vedlikeholdt, så det er en meget god standard både på overnattingsfasiliteter og likeledes på de aktiviteter og opplevelser som tilbys gjestene fra deres mange samarbeidspartnere.

Organiserte aktiviteter vil planlegges i samtale med deltakere, men forslagene er mange. Priser på dette vil bli gitt på infosamling eller ved henvendelse.

 • Shoppingtur til Tromsø med rundtur gjennom Tromsø sentrum og innom Jekta Storsenter.
 • Museumstur til Polarmuseet og Polaria.   
 • Guidet sykkeltur i Tromsø.
 • Guidet fjelltur på Kvaløya.
 • Fjordcruise med båt med historisk sus og mektig naturopplevelse med det arktiske dyre- og fugleliv. Varighet: 3 timer  (Min 8 personer)
 • Øytur med båt til Tussøya for å besøke båtmotorentusiast Ragnvald Kristiansen og sine over 100 båtmotorer. Ragnvald starter gjerne opp en Brunvoll elle Sabb slik at du får høre lyden av fordums tid. Han var med i NRK- serien «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu» Varighet: 3 timer  (Min 8 personer)
 • Guidet Nordlysjakt med minibuss og inkludert middag rundt leirbålet.               Varighet: 6-9 timer  (Min 10 personer)
 • Havfisketur på yttersia av Kvaløya for den som ønsker å prøve på kveita om været tillater det Varighet: 5 timer (Min 6 personer)
 • Guidet rundtur i minibuss rundt Sør-Kvaløya og besøk i fiskeværet Sommarøy.

Kort stopp innom lokalbutikken Matkroken Sommarøy for et besøk og for å se den berømte «Kaillkråa» hvor mennene på øya har hver sin egen private kaffekopp som benyttes mens damene er inne og handler.

Varighet: 3 timer ( Min 8 personer)

Aktiviteter på egenhånd

 • Fjæretur/vandretur langs fjorden og ut til lykta på Vasstrandneset.
 • Øytur over til Lauklinesøya med vandring opp til minnestøtta for MS Dianas forlis.
 • Ferskvannsfiske på egenhånd etter ørret i et av fjellvannene. Fiskekort kjøpes på www.inatur.no og fiskestang kan leies i resepsjon på Lauklines.
 • SUP – padling med tørrdrakt
 • Lei sykkel for sykkeltur på egenhånd her på Kvaløya