Statsministeren og Lady Gagas stjerne-show

Vår statsminister deltok på Lady Gagas «One World: Together at Home»-konserten lørdag. Hva Erna Solberg bør eller ikke bør delta på, er ikke noen hovedoppgave for oss i Sarepta å gi svar på. Likevel vil vi komme med litt opplysninger om Lady Gaga.

Mikkel Vigilius

Mikkel Vigilius skrev i 2013 en lang artikkel i bladet Nyt Liv. Den hadde tittelen «DJÆVELENS ÅND OG TIDENS ÅND» og kan leses i sin helhet her. Det anbefales virkelig å lese hele artikkelen.

I denne artikkelen skriver han også om Lady Gaga:

Lady Gaga er den af de nævnte sangere, som omgiver sig med flest sataniske symboler i form af omvendte kors, bukkehoveder, satan-stjerner m.m. Hun er meget eksplicit i sin bekendelse af, at hun lever for én ting – berømmelse – og at hun får den fra én åndsmagt – djævelen.

Som barn fik Lady Gaga en katolsk prægning, og dermed er hun meget bevidst om, at hun har forkastet Jesus og har kastet sig i armene på hans modstander. I musikvideoen Judas forlader hun Jesus og tilslutter sig Judas for at forråde og nedgøre Jesus:
«Jeg vil bringe ham ned, bringe ham ned, ned!»
Hun ved, at Judas er ond, men hun foretrækker alligevel at være hos ham: «Han er så ond, men jeg er stadig forelsket i Judas … Judas er den dæmon, jeg klynger mig til, klynger mig til
Grunden til, at Lady Gaga er forelsket i og klynger sig til dæmonen Judas, er enkel:
«Jeg er en hore efter berømmelse.» (Fotnote 30)

I 2010 optrådte Lady Gaga ved semifinalen i den amerikanske udgave af X-factor, hvor hun sang nummeret Alejandro. Hele hendes sceneshow samlede sig om en stor statue af Lucifer. Showet var formet som en hyldest til og en tilbedelse af Lucifer, og det kulminerede med, at Lady Gaga blev bragt som et levende offer til Lucifer-statuen. Da offeret var bragt, flød blodet ved Lucifers fod, og klapsalverne fra salen brød løs. Det er et af de mest populære shows overhovedet, det henvender sig til hele familien, og det transmitteres til mange andre lande end USA.

Hovedbilde: Adobe Stock