Bibeldager i Kristiansund

Tirsdag kveld startet det bibeldager i bedehuset i Langveien 19. I løpet av tre dager skal alle vers i et av Paulus sine brev gjennomgås i rekkefølge. Hver kveld er det to undervisningstimer, med en enkel kaffeservering mellom timene. Samlingene varer fra kl. 19.00 til 21.00.

Det er andre året Misjon Sarepta har slike bibeldager i Kristiansund. Den lille flokken som kommer, er svært takknemlige! Får Ordet gjøre sin gjerning og bli til hjelp for de fremmøtte…..er det ikke forgjeves å samle ni sjeler en tirsdagskveld. Nøden er at Kristiansund er en by med mange tusen innbyggere.

Indremisjonen i Kristiansund har flotte lokaler, men de har opplevd liten rekruttering de siste årene. Godt er det da ……at det er noen trofaste tjenere som minner Herren om folket og byen. Kanskje denne byen kunne føres opp på din bønneliste også?

Om du er i nærheten av Kristiansund er du velkommen på møtene som fortsetter i kveld og i morgen. (29.-30. jan). Det er daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane, som forkynner og underviser.

Bilde: Inngang til bedehusets lokaler i Langveien 19, Kristiansund.