Bibeluke i Steinsdalen Bedehus

Misjon Sarepta har hatt bibeluke i Steinsdalen Bedehus i Hardanger. Fra torsdag til søndag hadde Johannes Kleppa seks bibeltimer med temaet «Våg å stå som Daniel – og Jeremia». Konen, Oddlaug, sang tre av kveldene, og en kveld var volontørene fra Centro Sarepta med og informerte om bibelskolen og det som ellers skjer der. Det var godt med folk på samlingene. Det var en sammensatt forsamling aldersmessige. Her var pensjonister og her var unge ektepar som kom med hele familien, slik at det var god del barn og unge på møtene.

Det er litt utypisk for Sarepta å ha møter på et bedehus som i Steinsdalen, fordi her er forholdsvis mange møter gjennom året og en trofast flokk som kommer. Sarepta prioriterer helst steder med lite forkynnelse, men det er fint å få være med også der det er fast møtevirksomhet og å ha en bibeluke. I Steinsdalen er det dessuten en del som støtter Sarepta i bønn og givertjeneste, og forsamlingen ville gjerne ha Sarepta tilbake. De gav også denne uken en god gave til misjonsarbeidet.

Siden ekteparet Kleppa også er med og driver en kristen bokhandel i Bergen, hadde de med bøker som ble solgt om kveldene. Flere var glade for det, og nyttet seg av anledning til å kjøpe en kristen bok. Forkynnelse av Guds ord og salg av kristen litteratur er en god kombinasjon. Matpausene får da et ekstra innslag!