Bibelskole i Spania? – fra en uke til ett år.

Ved Centro Sarepta driver vi en helt spesiell bibelskole. Gjennom hele skoleåret underviser vi hver dag tre timer på norsk og tre timer på spansk, bortsett fra noen uker med ferie og utreiser i Spania. Opplegget er slik at folk kan følge undervisningen hele skoleåret, de kan delta en uke eller en kortere periode, eller de kan stikke innom på timer når det passer. Det er altså svært fleksibelt.

Dette betyr at du som har tenkt deg en tur til Syden, og som kan tenke deg noe mer ennbadestrender og avslapping, kan bestille deg et opphold på Centro Sarepta. Her er flotte rom, svært god mat, hyggelig atmosfære og et trivelig uteområde med badebasseng. Du kan komme og reise når du vil, og være så kort eller lenge som du ønsker.

Noen uker er her spesielle arrangement som sykkelleir og fjelltur-leir og andre uker kommer det større grupper, som gjør at det er fulle hus, men de aller fleste ukene er det god plass. Det er mange lærere inne og underviser en uke eller to, og undervisningsplanen er variert. Dette finner du ut av ved å se på hjemmesiden til Centro Sarepta under Bibelskole.

Alle trenger vi bibelundervisning og kristen kunnskap, men dessverre er det mange steder svært lite forkynnelse og undervisning. Ved å delta en uke på Centro Sarepta får du like mye forkynnelse som tre hele møteuker på bedehuset – og det er ikke så mange bedehus som har så mange møteuker i vår tid.

Siden undervisningen er ferdig til lunsj, har du resten av tiden til disposisjon til rekreasjon, turer, studier eller hva du måtte ønske. Noen ganger er det også tilbud om kveldene, eller det kan arrangeres turer på dagtid.

For mer informasjon og påmelding:
www.centrosarepta.no –
post@centrosarepta.no