«La meg få høre det atter»

På Centro Sarepta undervises det denne uka i Salomos høysang og Jakobs brev i den nordiske klassen. I den spansktalende klassen undervises det i profeten Daniel og profeten Hosea. Det er tre timer i hver klasse… hver dag. Lærerne denne uka er Jan-Tore Olsen, Hans Bergane og Felipe Lobo.

Felipe Lobo underviser i Daniels bok denne uken

Selv om jeg har hørt Jan-Tore undervise fra høysangen tidligere så tenker jeg som sangeren: «La meg få høre det atter». Slik er det jo med Guds Ord. Vi trenger å høre det igjen og igjen.
I Jakobs brev er det ganske mange formaninger. I Salomos høysang males Kristus og evangeliets hemmelighet ut for oss. Det er som om vi får sitte og skue inn i frihetens fullkomne lov (Jak. 1:25). Den som skuer dit….og fortsetter med det….blir ikke en glemsom hører, men en gjerningens gjører. Men ett er nødvendig!: fortsette med å høre og å være med Ham som er Ordet.

Godt for kropp med både mat og sol…….og sjelen får drikke av det levende vann her på Centro Sarepta

Det er nydelige dager her på Centro Sarepta nå. Til lunsj valgte flere å innta måltidet ute……. i skyggen. Andre valgte solveggen. Utenom de faste bibelskoleelevene som er her, var det i klassen i dag……noen som hadde «rømt» fra mørketiden i Nord-Norge……. pluss noen som hadde «rømt» fra stiv kuling på Nord-Vestlandet.

Når sammenhengende undervisning fra bibelen blir mangelvare i bygd og by, vil vi på det varmeste invitere deg til en uke eller fem på Centro Sarepta. Det er svært enkelt å komme seg hit og flybillettene koster som regel mindre enn innenlands billetter i Norden. «Marianne Tours» skysser deg helt fra flyplassen i Alicante og til døra på Centro Sarepta.

Hovedbilde: Jan-Tore Olsen….som underviser i Salomos høysang i den nordiske klassen og profeten Hosea i den spansktalende klassen.