Bibelskolen på utreise

I ettermiddag dro bibelskolen Centro Sarepta på utreiseuke. I et land med lite evangelisk virksomhet er disse utreisene en viktig del av bibelskoleåret. Mange steder i Spania besøkes. I tillegg er det utreiser til Marokko, Portugal, Andorra mm.

Neste år er kanskje du bibelskoleelev i Spania? Her på Centro Sarepta blir du del av et internasjonalt miljø. Det er både en spansk klasse og en nordisk klasse. Jo lengere man kommer ut i skoleåret, til bedre flyter spansken for de nordisktalende.

Kvelden før avreise hørte vi stadig lattersalver borte i gangen….der satt en liten gjen å spilte. God blanding av nordisktalende og spansktalende

Det er bare noen få uker siden sist utreiseuke. Denne gangen skal byene San Sebastián, Bilbao, Laredo, Santander, Barakaldo og Haro besøkes. Kan du være med å be om inngang for Guds Ord til disse byene! Be om at Ordet må nå inn til hjertene! Om det så var til ett menneske……….

I og med at de i dag reiser langt nordover i landet, og de skal kjøre i høyden, har Jan-Tore Olsen tatt frem boblejakka og kjettinger til bilene. Selv om temperaturen viste ca. 20 grader på Centro Sarepta ved avreise, kan det i høyden i Spania komme snø enkelte ganger.

Vil du se bilder fra utreiseuken kan du følge med på Instagram Centro Sarepta

Det ble litt tomt her på Centro Sarepta når gjengen på 10 stykk for av gårde. Tilbake på senteret er vi bare 15 stk. Flesteparten av oss reiser i løpet av helgen. Det er ikke undervisning på senteret neste uke.