Godt å komme «hjem» til Centro Sarepta

Fred, glede og hvile var opplevelsen jeg fikk da jeg i ettermiddag gikk inn gjennom porten på Centro Sarepta. Kontrastene fra….. 24 minus i Finnmark til 23 pluss i Alfaz del Pi….. er store. Jeg er ikke opptatt av sol og varme, men jeg må innrømme at det var godt å komme hit. De neste dagene er det styremøte + undervisning for min del. Denne gangen er det ikke plass på Centro Sarepta til meg og styret i Misjon Sarepta. Det er rett og slett stu fullt her. Dette er vi jo glade for!

Noe av det første som møter meg når jeg kommer inn porten er Johannes Kleppa. Arbeidsmauren og formann i Misjon Sarepta.

Hvor er det blitt av hekken tro? – å, ja det var vel den jeg skar ned i går, sier Johannes. En gartner rådet oss til å skjære den helt ned, for så å få en tettere hekk til sommeren. Det gjøres nå klart for å få plantet noen flere frukttrær der de store tujaene stod tidligere. Samtidig er plenen blitt litt utvidet, slik at man kan spille kubbespill O.L. der.

Bassenget holdt 21 grader i dag 7. november. Det er i ferd med å bli kjøligere her nå, men det er investert i ett overtrekk til bassenget som gjør at varmen i vannet holder seg godt over natta.

Kjekt var det å treffe gode medarbeidere igjen og få praktisert den rustne spansken. En flott stab på Centro Sarepta er både et takkeemne og et bønneemne. Be først og fremst om at alle må få den nåde å bli i Kristus. Da vil nemlig arbeidet bære frukt.

Centro Sarepta innbyr til å komme avsides med Guds Ord. Her skapes det daglig møtepunkt mellom mennesker og Guds Ord. Inne på senteret er det dessuten mange muligheter til å sette seg «avsides» i en krok, lese en god bok eller selve Boken.