Ny student på Centro Sarepta

Søndag kveld kom en ny, flott ungdom for første gang inn dørene på Centro Sarepta. Han heter José Carlos Garcia, er 20 år gammel og kommer opprinnelig fra Managua, som er hovedstaden i Nicaragua. Det er ca et år siden han kom til Spania og Barcelona, hvor han har bodd sammen med sin mor og sine to yngre søsken. Før han kom til Spania var han opptatt med universitetsstudier i Managu,  som han tok parallelt med fast jobb. Nå er han svært glad for muligheten til å bruke dette året til å bli bedre kjent i sin bibel, og få bo sammen med andre kristne ungdommer.

Det har vært en glede å få ta imot José på Centro Sarepta. Han har disse første dagene glidd godt inn i miljøet, og har deltatt aktivt i timene. Denne uka er det i den spansktalende klassen undervisning i Jobs bok og 2. og 3. Johannes brev.

Vi oppmuntrer til å lukke José inn i deres bønner.

Bilde: Privat foto