Bobil nr. 2

For en tid tilbake kom det plutselig inn 100.000 kroner på kontoen til Misjon Sarepta . Merknaden var: «til Bobil nr.2». Midlene er sikkert gitt av noen som brenner for at evangeliet skal nå enda lengere ut i Norden.

For noen år siden fikk vi en gammel bobil (Bobil 1) fra en som syntes det var så bra at vi hadde møtevirksomhet på steder der det er lite eller ingen virksomhet. Denne bilen har vært til stor velsignelse. Vi hadde ikke nådd så langt ut med evangeliet som vi har gjort….. uten denne. Daglig leder i organisasjonen har hatt mulighet til å ha møtevirksomhet på det jevne …….samtidig som kontorarbeidet har blitt ivaretatt. På dagtid plasseres ofte bilen utenfor en butikk i den bygda der kveldens møte skal være. Med flere Guds Ord skrevet rundt om på veggene….og møteinvitasjon i vinduene …..opplever vi å nå ut/inn til enkeltmennesker.

Bobil 1. Her utenfor en butikk i Nord-Sverige

Fra august 2020 er det Ole Andreas Meling som overtar som daglig leder i Misjon Sarepta. Tanken er at også han skal reise en del ut med Ordet. Bobil 1 blir da kanskje plassert i Rogaland. Der kan den brukes gjennom hele året på den «bløte kyststripe» både av Ole Andreas, men også av andre som skal reise til steder der det er vanskelig med overnatting. Bobil 1 fungerer godt over hele Norden fra mai-oktober.

Fra august 2020 skal Hans Bergane være leder Norden i Misjon Sarepta. Han vil bruke all tid på å få til enda mer møter på steder der det er lite eller ingen virksomhet. Han vil også oppmuntre til og få ut andre nådegaver i forkynnertjenesten. Både frivillige/ulønnede og lønnede. Det vil fortsatt være tjenlig for Bergane å kunne bruke en bobil i tjenesten. I og med denne store gaven på 100.000 kroner til Bobil 2 er vi på utkikk etter:

  • En liten bybobil med helt karosseri som er egnet til både vinter og sommer i hele Norden

Vi er takknemlige for tips om en slik liten type bobil. Vi vil legge til at i all ledelse i Misjon Sarepta ber vi om at Herren må stenge til eller åpne opp. Vi vil ikke ha Bobil 2 om ikke Herren vil det. Misjon Sarepta har heller ingen tanke om at alle arbeidere skal utstyres med dette, men det kan være et tjenlig redskap når man skal nå ut til nye områder og bygder.

Hovedbilde: AdobeStock