Fjelltur-leir i Spania

Den tredje fjelltur-leiren er i gang. Første dag var femten fjellvandrere på tur. Det var en forholdsvis lett tur opp på nesten 600 meter over havet, og med flott utsikt. Det er for tiden ypperlig vær med passelig temperatur til å gå i fjellet. De fleste av årets deltakere har ikke vært på Centro Sarepta før, men noen har erfaring fra tidligere.

Selv om fjellturene er flotte og kjekke, er likevel samlingene om Guds ord det viktigste. Lorents Nord-Varhaug har bibeltimer om Josef som forbilde på Jesus og som forbilde for kristne. Johannes Kleppa taler på kveldsmøtene ut fra temaet «Utvald i Kristus». Om kveldene er det god tid til den gode samtalen.

I tillegg til de faste leirdeltakerne kommer det også noen andre på samlingene, og det er stadig nye folk som dukker opp, både folk som bor fast i området og folk som er her for kortere tid. Det er særlig oppmuntrende når folk som hører til i området, kommer på undervisningen. Det har skjedd i det siste, og vi tror flere vil komme. De få evangeliske forsamlingene som er her, er små og det er lite bibelundervisning – og flere savner det. Centro Sarepta kan da være til hjelp for disse ved at her er undervisning både på spansk og norsk.

For de som liker fjellturer, er alternativene i området mange og fine, og det vil deltakerne på leiren få oppleve. Neste fjelltur-leir går av stabelen til våren, men fjellturer kan man her gå året rundt.