Gjensyn og «nysyn».

Det er trivelig med gjensyn av småflokkene rundt om. De trofaste evighetsvandrerne som møter frem for å få åndelig mat som holder dem i live på veien hjem. De siste dagene har vi også fått sett nye mennesker og steder.

I går kveld var Sarepta på «Gamleskulen» i Edland. Den fungerer som et bedehus og har de siste årene blitt pusset opp på dugnad. Nytt kjøkken og bad er det kommet, men de solide tømmerveggene i hovedrommet er ikke kledd inn. Ei skolestue der Guds Ord gjennom generasjoner har blitt delt ut til barna…….. og nå til folk i alle aldre.

Det var kjekt å treffe nye mennesker, se ett nytt forsamlingslokale og en ny bygd……som jeg inntil nå kun har kjørt rett forbi. I Edland satte de pris på besøket fra Sarepta og vi ble ønsket velkommen tilbake.

Søndag formiddag var vi på Moen bedehus på Hadeland. Det er alltid godt å se flokken på Moen igjen. Denne gangen ble imidlertid et nytt bekjentskap (for oss) stiftet. Eva og Hans Gjesdal fra Eina deltok med flott sang på møtet. Noen trofaste tjenere som ønsker å få bringe Jesus Kristus til folket.

Søndag kveld var vi tilbake til Betel i Åmotsdal. Nøyaktig ett år etter sist gang vi var der. Der setter de stor pris på forkynnelsen av Guds Ord og flere i forsamlingen lovet å være med i bønn for arbeidet Sarepta står i.

I går formiddag var det igjen formiddagstreff på bedehuset i Bø i Telemark. Etter at den tidligere presten i bygda døde……ble det slutt på formiddagstreffene på bedehuset. Sarepta er innom med noen formiddagstreff av og til, men det blir jo ikke noe regelmessig. På Sion har de formiddagstreff annenhver uke og flere fra den forsamlingen møter også opp på Sarepta sine formiddagstreff.

I dag er det snøkaos i deler av Telemark. Godt at Sarepta sin utsending har et godt kjøretøy til vinterveiene. I kveld er det møte på Bostrak bedehus….et bedehus der det er lite møter nå. Det kan nok være en del eldre som er redde for å ta ut på vinterføret i kveld siden det er en litt lei bakke opp til dette bedehuset……så jeg ber om at det må gå over til regn i løpet av dagen.