Formiddagsmøte på Vea

Vea er en utypisk plass for Sarepta å reise til. Sarepta er blitt tildelt to dager i året på Betel Veavågen og derfor har vi reist dit.
Med noen hundre meters mellomrom samlet flere forsamlinger mange hundre mennesker til møte kl. 11.00 søndag 29. september. Også på bedehuset Betel kom det en fin flokk.

Kvelden før var vi på Sjernerøyane og hadde møte. Kontrastene er store. På Sjernerøyane er det nesten ikke møter på de to bedehusene. Om ikke Sarepta hadde kommet nå ……..hadde det bare blitt med ett møte nå i høst. Nemlig den tradisjonsrike basaren.

Det som var likt på Vea og på Sjernerøyane var at de var takknemlige for at Sarepta kom med møte og vi ble ønsket velkommen igjen.
Også på Vea er det nok blitt færre møter de siste årene…… der forkynnelsen av Ordet er hovedsaken man samles om. Dersom ikke da Ordet leses flittig i de kristne hjemmene ……vil det få følger på sikt. Likevel må man nok si at velsignet er de som vokser opp på Vea ……som har så rikelig tilgang til forsamlinger og møteplasser både for unge og eldre.

Nå i kveld (mandag 30. sept) har Sarepta møte i bedehuset i Volda kl. 19.30. Kom om du er i nærheten! – eller vær med i bønn for denne samlingen.

Bilde: Bedehuset Betel Veavågen