Rundt om i Agder

Sarepta har for tiden møter rundt om i Agder. Det er ei Sarepta forbønnsgruppe  i Agder som har planlagt og ordnet det praktiske i forbindelse med denne møteserien. Daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane, deltar på møtene.

Nå står Sareptabilen i Liknes sentrum, med plakater i vinduene og bibelvers rundt om. Det er møte her på bedehuset mandag kveld kl. 19.30. Turen går videre til Kristiansand og Sveindal. Tidligere har vi vært i Hægeland og i Søgne.

Aksel Remme på talerstolen

Søndag var det to møter. Begge møtene var godt besøkt. På Stallemo innledet Aksel Remme (89 år) møtet med en gjennomgang av søndagens tekst. Spesielt å møte en så oppgående 89-åring…..med en nådegave som flammer. Alt for mange nådegaver går av med «tidligpensjon». Ikke sånn og forstå at Herren pensjonerer tidlig, men så mange av oss fristes til litt mer bekvemmelighet. Andre overmannes av mismotet………….. og blikket kommer bort fra Ham som er vår frimodighet.

På Stallemo gledet Mona Hegle Almedal oss med god sang. Ole Kjell Gundersen ledet møte på sin gode lune måte. Andre i bønnegruppa hadde tatt med kaffe og kaker. Kjekt når folket har tid til å stoppe litt igjen til samtale.

PÅ Snartemo var de takknemlige for at vi kom med møte. Det er ikke veldig mye møter der, men de samarbeider med kirka og bedehuset på Birkeland. PÅ Birkeland har Sarepta vært flere ganger og skal tilbake dit 9.-10. oktober. I tillegg skal vi ha 6 bibeltimer der i starten på januar.

Hovedbilde Tryggheim bedehus i Søgne