Nye volontører på Centro Sarepta

God dagen!

Jeg heter Neleta Cathrina Karlsen og kommer fra det blide Sørlandet, nærmere bestemt Birkeland i Aust-Agder. Tidligere har jeg både gått og jobbet på Fjellheim bibelskole, og det var der de gode ordene om Centro Sarepta kom meg for ørene – da måtte jeg søke! Arbeidsoppgavene på senteret er varierte. Alt ifra hagearbeid til drøs med gjester, der sistnevnte er det jeg synes er mest trivelig. Sol, bibel og kristenfelleskap – koselig rett og slett.

Neleta

Heisann!

Eg heiter Ingrid Taranger og kjem frå ei øy kalla Bømlo i det nye Vestland fylke. Eg gjekk rett frå vidaregåande og inn i volontørteneste, først i Israel og no her. Eg ville vera volontør hos Centro Sarepta på grunn av bibelundervisninga, moglegheita for å læra spansk, og litt fordi mamma pressa meg litt ut av huset! Til no har opphaldet vore veldig lærerikt, arbeidsoppgavene er varierande og kjekke. For det meste går det i å vera sosial og tilgjengelig for besøkjande, og det liker eg veldig godt! 

Ingrid

Hei

Jeg var bibelstudent på Centro Sarepta i fjor og trivdes så godt at jeg gjerne ville være et år til i Spania. Dette året er jeg volontør, og har spennende og varierte oppgaver på senteret.
Så langt har vi volontørene funnet på mye kjekt sammen. Tur til Guadalest, sykkelturer til Albir og koselige filmkvelder i Tv-stua. I tillegg har vi hatt gode og lærerike bibeltimer.
En av mine hovedoppgaver på Sarepta er å stelle hagen og sørge for at det ser fint og trivelig ut inne og ute. I tillegg er det en viktig oppgave å følge undervisningen og være til stedet i miljøet på Sarepta.
Rebecca E. Våge

Rebecca

Hola!

Jeg er volontør på Centro Sarepta fordi jeg vil fortsette å lære mer om Guds Ord, gå til mennesker som ikke kjenner Gud og bringe Guds Ord videre til dem. Jeg vil ta med Guds Ord til steder som er langt unna, til spanske landsbyer hvor det kanskje ikke finnes noen menigheter, og dele med dem Guds skjønnhet og storhet. Jeg vil dele vitnesbyrdet med dem og fortelle dem at Gud er sannheten.

De første ukene her på Centro Sarepta har vært veldig kjekke. Dagene har jeg brukt sammen med hyggelige mennesker som er på besøk og med de som bor her til vanlig. Jeg har også fått brukt denne tiden til å lære mer om Guds Ord. Noen ganger er jeg med personer jeg ikke kjenner, men vet at disse kjenner Gud, og jeg kjenner han, så da er vi sammen brødre i Kristus. Sarepta har så langt gitt meg en stor rikdom og slik håper jeg det fortsatt vil være resten av tiden min her.

Hilsen Luis

Luis