Møtene i Romsdalen er i gang

I kveld besøkte Sarepta Sandnes bedehus rett ved Åfarnes. De nærmeste ukene vil Sarepta besøke mange bygder i Romsdalen.

Det er viktig å legge til rette for samlinger om Guds Ord også om sommeren. Heldigvis er det ikke alle bedehus som låser dørene i mai og åpner dem igjen i september. Noen steder er de gode til å legge til rette for «småmøter» om sommeren.

I kveld sang Nils Arve Solem på møtet. Han vil også være med på møtene de nærmeste dagene. Liv og Martin Schjølberg deltar også på møtene sammen med daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane. Det er flott å kunne reise som et team ut med Guds Ord.

Sandnes bedehus er et velholdt og fint bedehus, -og det viktigste av alt er at det er noen som hører Jesus til der og de legger til rette for at flere skal få høre seg frelst. Barnearbeid og møtevirksomhet drives….Be for bygda og for lederne som står så trofast i tjenesten år etter år!