Spansk evangelist besøker Norge

For tiden deltar den spanske evangelisten og bibellæreren, Felipe Lobo, på møter i Norge. Han er ansatt på Centro Sarepta i Spania.

Turneen startet i Molde. I skrivende stund sitter vi i Mo i Rana der vi snart skal ha møte. Turen fortsetter videre til Rognan der det er møte torsdag kveld. Fredag starter bibelcampingen på Holmen leirsted, som ligger litt nord for Finnsnes. Der skal Felipe tale på spanskmøtene pluss et par fellesmøter.

I går kveld var vi på Stabforsmo bedehus. Der er det lite med møtevirksomhet. En svært takknemlig flokk på 11 personer møtte frem. Slike møter kaller oss bare til en ting!……. de kaller oss til å sende flere Ordets tjenere ut……..slik at det ikke må gå måneder eller år mellom hver gang folket får høre sann og sunn forkynnelse av Ordet.

Felipe på hovedkontoret til Sarepta
Måltid i bobilen………Bobilen er et viktig redskap for å nå ut med evangeliet