Bibelskolen Centro Sarepta sin onsdagsaktivitet er padel

Hver onsdag reiser en gjeng fra Centro Sarepta ut for å spille padel. En aktivitet som er morsom, som får frem svetten, som passer for alle aldre og som utjevner nivåforskjeller på en slik måte at det er en alle manns idrett. I dag var det siste gang bibelskoleelevene, ansatte og gjester var ute for å spille padel dette bibelskoleåret.

Sareptafamilien i Spania er blitt godt sammensveiset gjennom de siste månedene. Unge og eldre har et flott fellesskap. Gjester som er inne og deltar på bibelundervisning bare en uke eller to blir også godt inkludert i flokken.

To tungvektere: El Presidente de la mision Sarepta, Johannes Kleppa og Dr. Arthur A. Just fra USA
To andre tungvektere: Bibelskolelærer og evangelist Felipe Lobo og Hans Bergane

Det er fullt mulig å kombinere fulltidsstudier ved høgskoler eller universitet i Norden samtidig med å bo på Centro Sarepta og gå på bibelskole der. Noen velger det …..mens andre kun går på bibelskolen. PÅ Centro Sarepta er det et internasjonalt miljø der det undervises tre timer hver dag i en nordisk klasse og i en spansk klasse. Folk i alle aldre er velkommen til bibelskolen Centro Sarepta for kortere eller lengere tid. Undervisningsplan ligger på Centro Sarepta sin hjemmeside. www.misarepta.no

Det er et enormt behov for evangelisk virksomhet sør i Europa. Centro Sarepta har utreiseuker der elevene er med møtevirksomhet mange steder i Spania. Vi besøker også naboland. Nord-Afrika ligger som et spesielt kall for Misjon Sarepta ……og kontakter knyttes og turer over havet gjøres. Dette kan du bli en del av skoleåret 19/20. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon om mulighetene for et bibelskole år…..halvår……måned….eller uke.

Flere bilder fra dagens padel