Fantastisk tid på bibelskolen Centro Sarepta

Friminuttene i solveggen. Noen runder i svømmebassenget (som i dag holdt 24 graders varme) etter undervisningen……ja det gjør godt for kroppen. Men det viktigste er undervisningen i Guds Ord……. som denne uken er i fagene Helliggjørelse og Johannes Åpenbaring. Det er godt og viktig for sjelen.

Frokosten ble inntatt under disse forhold. 22 grader i skyggen, men solen varmet virkelig

På Centro Sarepta er vi inne i den siste undervisningsuken i dette semesteret……. før elevene skal på avslutningsturne til Portugal og Nord-Afrika. I tillegg til de faste studentene har vi denne uka noen som er på «husmorferie» og som har lagt denne til bibelskolen her. Mai er en fantastisk tid i dette området. God varme i luft, sjø og basseng. Flybillettene er veldig rimelige på denne tiden. Ofte billigere enn å reise innenlands i Norge.

Fra september av starter vi igjen opp med bibelundervisningen på Centro Sarepta etter at det på sommeren foregår «bibelsommer» og leirer. Vi håper at mange unge vil prioritere et bibelskoleår – og gjerne her på Centro Sarepta i Spania. Her får man leve og bo i et internasjonalt miljø, bli kjent i Spania og naboland og sist men ikke minst …..få god bibelundervisning. Noen velger å gå på bibelskolen i fra september til juni. Andre tar ei uke eller 10….alt ettersom hva som passer. Ta kontakt med daglig leder Arild Melberg for mer informasjon (www.centrosarepta.no)

I spanskklassen har vi denne uken spennende besøk fra en person som har kall til å leve som kristen i et område av verden der det er svært høy forfølgelse av kristne. Nye kontakter knyttes og dører åpnes ……..som gjør at vi kan være med å bringe evangeliet dit.

Leder Utland i Sarepta i samtale med…………..

Besøkende kommer stadig innom. I ettermiddag var et par fra Stavangerområdet innom på omvisning. De ble både begeistret og imponert. Det er flott når informasjon om hva Centro Sarepta er ……….når videre ut.

Vi fikk også «storbesøk» fra USA denne ettermiddagen. Dr. Arthur A. Just. Han skal være her et par dager. Det ble nesten et litt komisk møte da denne flotte mannen, velkledd som han var, møtte «El Presidente» i Misjon Sarepta……Johannes Kleppa. Johannes var som vanlig i arbeidsklærne på ettermiddagen. Shorts og t-skjorte var totalt fylt av maling. Da vår bibellærer, Felipe Lobo, presenterte «El Presidente» for Just……….knakk alle vi andre sammen i latter.

Leder Utland i Misjon Sarepta, Jan Tore Olsen, og Dr. Arthur A. Just

Hovedbilde: Friminutt i solveggen