Påskemøter i indre og ytre Namdalen

Denne helga har Sarepta hatt møter i Røyrvik i indre Namdalen og på Jøa i ytre strøk. Begge stedene var de takknemlig for besøk og ønsket oss velkommen tilbake. Påskemøtene i palmehelga er blitt tradisjon på begge steder.

Kontrastene er store. I indre Namdalen var det 18 minusgrader om natta og ca. en meter med snø. Da jeg kom til Jøa hadde de spredd møkk på jordene og i solveggen målte jeg 20 plussgrader….selv om lufta var skarp også der. Men selv om tider, natur og temperatur skifter……. så er Herrens Ord det samme. Det står fast til evig tid og vi fikk minnes de ord som også dekker fronten på Dun bedehus på Jøa: FOR SÅ HAR GUD ELSKET VERDEN AT HAN GAV SIN SØNN, DEN ENBÅRNE, FOR AT HVER DEN SOM TROR PÅ HAM, IKKE SKAL FORTAPES, MEN HA EVIG LIV.

Front i Dun Bedehus

På Jøa var det en svært ungdommelig forsamling. Sjelden er snittalderen så lav på møtene rundt om i bygdene. Veldig fint å oppleve at unge par tar barna med på møte på bedehuset. Be for de unge som vokser opp på Jøa og be om at det må bli flere samlinger om Guds Ord på bedehuset der.

Det er flott å kunne ha møter i påskehøytiden. Ja, noen reiser bort i påsken….men det er jo også mange som kommer «hjem». I Røyrvik kom det nok ekstra mange på møtet Palmesøndag på grunn av at «ungdommene» vil hjem til storslått natur og til grytene til ho mor.

Mandag 15. april kl. 19.00 er det Sareptamøte på Bangsund bedehus. Velkommen fra bygd og by!

Hovedbilde er fra Røyrvik på Palmesøndagsmøte