God stemning på fjelltur-leir

Den andre fjelltur-leiren i Centro Sareptas historie har gått av stabelen denne uken. Det har vært uvanlig god stemning og høy trivselsfaktor. Det er ikke bare flotte fjell og turstier i området rundt Centro Sarepta, men vær og temperatur er nesten alltid godt egnet til turgåing. I april er det helt ideell temperatur for fjellvandring, og dessuten er våren på vei med sin blomsterprakt.

Bildene som følger denne korte reportasjen, skulle illustrer på en god måte både natur og utsikt man opplever på turene.

De fleste deltakerne på leiren har vært godt voksne damer, som har vist seg å være svært spreke. Dagene er har variert mellom lange og korte turer, og mange høydemeter er forsert. Det har også vært en forholdsvis ung hane i deltakerflokken, og han har fått tatt seg litt ekstra ut. I tillegg til turer har det vært tid til marked og besøk i Guadalest, som er Spanias tredje mest besøkte turistmål.

Det aller viktigste ved fjelltur-leiren, som ved det øvrige som skjer ved senteret, er undervisning i Guds ord – og det har blitt tatt godt imot. Denne uken har profeten Jesaja og Salmenes bok stått på timeplanen. Åndelig og sosialt fellesskap er også viktig, og folk setter stor pris på god mat, og fine rom med gode senger! De skryter dessuten av måten de blir tatt imot på og tatt vare på.

arkivfoto

Neste fjelltur-leir er til høsten, i uke 41, men fjellturer kan man gå hele året – og kombinere det med solid undervisning i Guds ord.