Søndagsmøte

I går var det igjen spansk møte kl. 11.00 på Centro Sarepta. Luis ledet møte, Felipe talte, Isabel og Johannes leste tekster og Jan Tore oversatte talen til norsk. Det var et godt møte.

Det er nesten utrolig at Sarepta har fått ansatt Felipe Lobo som bibellærer og forkynner. En ekte spanjol som er kunnskapsrik og har et budskap å formidle. Formann i Misjon Sarepta uttalte etter talen til Felipe: «Det var en veldig god tale». Dersom du kommer på bibelcamping på Holmen Leirsted i Nord-Norge til sommeren…så vil du treffe Felipe Lobo.

Luis er en av våre spansktalende bibelstudenter. For ca. en uke siden holdt han sin første tale…. og det var fint. Flere av de spansktalende studentene brenner for å komme «hjem» med vitnesbyrd om det de har sett og lært ut fra undervisningen i Guds Ord på Centro Sarepta. «Jeg har sett mer av og i Guds Ord….her på Centro Sarepta…enn det jeg hadde gjort de 40 foregående år» – var det ei som sa.

I klasserommet sist uke var det elever fra 20 årsalderen til ……..langt oppi årene. En barnefamilie var også på plass denne uken…..og de små storkoste seg på Centro Sarepta

Om du er på Centro Sarepta i en uke…. og deltar i den nordiske eller den spanske klasse…….vil du få 15 bibeltimer og enkelte kveldsmøter. Dette tilsvarer ca. tre fulle møteuker på et vanlig bedehus! Er det rart at det begynner å brenne i hjertene? Eller at kilden fylles opp slik at det presser på og veller over?

Spesielt velkommen til Centro Sarepta er du som bor på et sted der møteukene er blitt borte! Det kan eller vil prege ditt liv i ettertid.

Denne vinteren i Spania har vært betydelig varmere enn fjorårets. 17-20 grader i skyggen ved lunsjtid.

Formannen i Misjon Sarepta holdt på med forskjellige aktiviteter på Centro Sarepta sist uke til stor begeistring for barna……og de voksne.