Pulserende liv på Centro Sarepta

Det skjer stadig noe på Centro Sarepta. Hovedsaken er at Guds Ord forkynnes og undervises hver dag. I to klasser er det til sammen seks undervisningstimer hver dag. På senteret er det et yrende liv for tiden. I ukene vi er inne i og frem til påske er det stort sett fullt på senteret, men der det er hjerterom er det…………så vi kan nok få inn enda noen .

Selv hadde jeg ikke vært på Centro Sarepta siden i midten av desember. Stadig er det forbedringer som møter meg. Det første som møtte meg denne gangen var nye skilt på inngangsporten.

Undervisningen er ferdig til lunsj. Etter dette holdt folk på med litt forskjellig i dag. Under er noen bilder.

Det males og flikkes hele tiden. Styreformann har brukt mange timer på dette.
Den ene Volontøren vår brukte litt av ettermiddagen til å male noen benker som trengte ett strøk. Den andre Volontøren var på jobb med pass av barn til noen av våre misjonærer.
9 ungdommer pluss evangelisten Felipe Lobo reiset i ettermiddag ut for å spille padel. På de nordiske leirene som var her i starten av august 18 startet ungdommene….spontant….en «søppelplukkingsaksjon» der folk i norden var med å «sponset». Dette resulterte i at vi kunne kalle og ansette Felipe Lobo……….NB! På de to nordiske ungdomsleirukene i 2019 er det snart fulltegnet! Om du har tenkt deg til Centro Sarepta da må du være snar……å melde deg på.
Asbjørn Barlaup underviser denne uka i den spanske klassen. Etter lunsj var det soping av rusk og rask rundt på eiendommen……………….. som stod for tur.
Siden daglig leder på Centro Sarepta ikke var til stede i ettermiddag…… «lurte» Asbjørn seg til å kaste et par av de utslitte hagemøblene……….om noen vil gi en gave til Centro Sarepta så kunne det vært flott med et nytt sett………se under her hva et par som var innom på Centro Sarepta i fjor gav:
Denne flotte gaven fikk vi på døren fra et par som var innom her i fjor!
Daglig leder underviser denne uken i 2. Timoteus brev. Etter lunsj så var det på med de fine arbeidsklærne …………nå skulle ugresset til pers…….men det er rart med det ugresset…..det kommer og kommer. Deilig å varmt i alle fall…..og det har det vært i vinter.
Det blomstrer
Den gamle hestekjærra er full av blomster
Mange koselige sitteplasser ute på Centro Sarepta
Due er velkommen til Centro Sarepta!
Har du kommet så langt ned og sett alle bildene så lurer du kanskje på hva denne bilen gjør her? Vi har ikke en slik bil på Centro Sarepta. Vi har en gammel Ford Focus som ungdomslaget på Nærbø kjøpte til oss for noen år siden. Den har vært til stor velsignelse!!! Men vi trenger sårt en 9 seter bil nå………og det har vi ikke midler til……..men kanskje det er noen der ute som synest at det er så viktig med misjonsarbeidet her sør i Europa….og at vi kan ta med oss studentene ut på utreisevirksomhet………….Kanskje noen går sammen om å kjøpe en slik bil som på bildet. NB! De er billigere her nede i Spania enn i Norge!
PÅ Søndag var en gjeng på fjelltur. Fantastiske muligheter i nærområdet…..og fantastisk natur