Sareptanytt får godord

Mange har blitt abonnenter på Sareptanytt! For noen få måneder siden kom det første bladet ut. Selv uten vervekampanjer siger det stadig inn nye abonnenter på misjonsbladet…… de velger enten å få det som PDF-fil i sin e-post eller fysisk hjem i postkassa si. Gratis er det uansett. Tilbakemeldingene på bladet er veldig positive!
Det er utrolig flott at en ungdom har tatt på seg ansvaret for å lage bladet …………uten ei krone i vederlag.

Nå ønsker vi at DU…… som kjenner noen som ikke er på internett, men som trenger et godt misjonsblad i postkassa si, hjelper dem til å bestille Sareptanytt. Send bestillingen til  sareptanytt@misarepta.no eller til Røviklivegen 119, 6456 Skåla.

Du som vil ha bladet på PDF-fil via e-post må sende ditt navn og din e-postadresse til oss.

Bladet kommer ut 4 ganger i året og har 20 sider. Etter bare noen måneder rundet vi 500 abonnenter og håper på at vi kan passere 1000 i løpet av sommeren?