«Alle sammen samling» på Helset

Denne helga har Sarepta møtehelg på Helset bedehus. I ettermiddag fikk vi være med på «Alle sammen samling». Det er regelmessig slike samlingerpå Helset. Vel 30 personer møtte frem til samlingen som startet med middagsmåltid og påfølgende ettermiddagskaffe.

I tillegg til at «TV-Ptro Helset» hadde intervju med to kjente personer som hadde sittet i fengsel i Filippi, holdt Hans Bergane en andakt om «Fristaden Kristus» med utgangspunkt i 5. Mos. 19. 1-9. Han hadde både øks, stort kart og tusj med seg for å illustrere budskapet om byene som skulle skilles ut til fristeder for den som for eksempel hadde drept i vanvare.

Utlodning er fast innslag på «Alle sammen samling» og denne gang ville de at Sarepta skulle ha midlene som kom inn. I og med alderssammensetningen ble det ikke så mye informasjon om Sarepta, men alle fikk muligheten til å ta med seg et rykende ferskt Sareptanytt.

Møtehelga fortsetter lørdag og søndag med Gunnar Karlsen som forkynner og forskjellige sangkrefter. Velkommen!

Hovedbilde er fra TV-Ptro Helset som hadde intervju med «Silas og Paulus»