Bruflat menighetshus i Etnedal

Sarepta har denne uken møter på Bruflat menighetshus i Etnedal. Noen unge jenter inviterte Sarepta hit. De har selv smakt og sett at Herren er god…….og de eier brannen og trangen. Trangen etter Guds Ord…….og de har en brann for at det må skapes møtepunkt mellom mennesker og Guds Ord. Mange er invitert til møtene….. som er fra tirsdag til torsdag kl. 18.00 hver kveld.

Jentene har leid menighetshuset, de smører smørbrød og koker kaffe, de leder og åpner møtene.

De ber til Herren.

Jeg blir rørt av unge mennesker som er åndelig våkne og står i striden! Regelmessig samler de noen sjeler til bønn og samtale. Møtevirksomhet er det ikke så mye av her så de var veldig glade for at Sarepta kunne komme disse dagene.

Kan du være med å be for Etnedal og de to neste møtene? ……-og fortsett å be for Etnedal! Kanskje kan Sarepta komme hit med et møteteam senere? Noen pensjonister i campingvogn og bobiler sammen med taler? Eller kanskje en gjeng ungdommer kan ta ei helg her?

I kveld var det en liten flokk på møtet. Det var åpent.

PS! De «unge jentene» er i alle fall veldig unge i forhold til han som har skrevet dette stykket….