Innhaldsrike dager på Centro Sarepta

Dagen begynner med god frokost av senterets eminente kokk. Så er det 3 bibeltimer. Så flott å få god tid med bibeltekstene! La dei få tale sakte og tydeleg. Denne uka har vi vært samla om Romerbrevet og Efeserbrevet. Noen bor fast på senteret, andre kommer fra området rundt. Det har til tider vært ganske så fullt i salen. Samtidig undervises det på spansk i etasjen over. Der er det «Jeg vet på hvem jeg tror» av Carl F. Wisløff. Sterkt å få møte disse spanske studentene og å høre deres historie. 


Og så er det så mye spennende natur og flotte sjarmerende byer. Her er vi på besøk i borga St. Barbara i Alicante. På kvelden har vouluntør Reidun leker og aktiviteter for oss alle. Store og små har det kjekt i lag. Det er filmkveld, mimekveld og spillekveld. Så gjør det ikke noe at det fossregner hjemme mens vi varmer oss i 20 grader. Februar er en god tid å reise til Centro Sarepta!

Ole Andreas