Hvorfor er du på Centro Sarepta, og hvordan trives du her?

-Jeg er på Centro Sarepta fordi jeg ønsket å friske opp spansken fra barndommen og jobbe i et kristent arbeid. Dermed passet Sarepta perfekt. Jeg trives utrolig godt, dette av varmen og godheten fra folkene som bor her og varierte oppgaver. Sarepta er et spennende prosjekt og alle på huset blir en slags familie. Vi passer på hverandre og prøver å gjøre det best mulig for besøkende og oss selv, sier Trine Hamran Lia, som er volontør ved Centro Sarepta dette undervisingsåret.

Rebecca

-Jeg er bibelstudent på Centro Sarepta for å ta et friår, som jeg vil bruke til å bli bedre kjent i Bibelen og Spania. Her trives jeg utrolig godt. Sarepta lever virkelig opp til forventningene, med en lærerik og trostyrkende bibelundervisning. I tillegg får en mange flotte opplevelser og er omringet av et utrolig godt og trygt miljø, forteller Rebecca Elise Våge, som er student ved senteret dette året. 

Reidun

Etter endel motbakker i livet, hadde jeg behov for pause og fokusskifte. Dørene opplevdes stengt. Så kom muligheten til å være volontør, og brikkene falt på plass på underlig vis. Nå takker jeg Gud for de «dører» som forble lukket. Balansen her mellom å motta i bibelundervisningen og delta i ulike tjenester er for meg helt ypperlig. Centro Sarepta oppleves som et trygt hjem, et fristed, til hvile og oppbyggelse for hele mennesket. Tross ulikheter i alder, personligheter, bakgrunn, kultur og språk, blir vi som en stor familie, sier Reidun Asdahl, som begynte som volontør ved Centro Sarepta ved nyttår.