Møte i Gjerdsvika

Forrige søndag hadde Sarepta sitt første møte i Gjerdsvika bedehus på Sunnmøre. Her ble vi veldig godt tatt imot og ønsket velkommen tilbake. Også på Sunnmøre er det blitt slik at bedehusene har færre samlinger om Guds Ord enn tidligere. Organisasjonene har færre forkynnere å sende ut og ofte blir de sentrale stedene prioritert.

«God bodskap» deltok med flott sang på møtet. Hans Bergane forkynte Guds Ord og hadde misjonsinformasjon.

God bodskap

Møtet i Gjerdsvika kom i forlengelsen av at Sarepta hadde møtehelg i Ulsteinvik bedehus. Der var det samlet godt med folk og mange ble grepet av fortellinger fra misjonsarbeidet. Det er blitt noen trofaste forbedere i dette området og det er voldsomt godt å få bønnesvar ………..slik som de fikk høre om på møtene.

Vågå
Dagen etter hadde Sarepta møte i Vågå. Det hadde ikke vært «møte» i Vågå siden sist Sarepta var der…..og det var med møtehelg i September. Bibelgruppa i Vågå ordnet til lokalet i Frivilligsentralen. Først hadde vi en møtedel der Hans Bergane deltok. Etter en matpause hadde vi en nattverdsamling der Gunnar Karlsen ledet.

Det var rørende å møte flokken øverst i Gudbrandsdalen. De var så takknemlige for å få besøk! Gode vitnesbyrd fikk vi høre i forbindelse med nattverdsamlingen. De ser nå frem til at Sarepta kommer igjen med møtehelg i mars.