Regelmessige møter i Valencia

I går kveld var vi igjen i Valencia på møte. Sarepta har regelmessige møter der nå. Til vanlig er det Jan Tore Olsen (Leder Utland) som underviser og forkynner der, men denne kvelden var det Felipe Lobo og Hans Bergane som delte Guds Ord.

Vi gleder oss over at vi også kan ha utadrettet virksomhet utenfor Centro Sarepta. Vi ser ikke smått på det å samles til husmøte …..så lenge Ordet får være sentrum. Flott å se at «nye» kommer og får et møte med Guds Ord.

Fellesskap og måltid hører med. Vi trenger å bli kjent med hverandre og da er dette en viktig del av kvelden. Da klokka var vel 22.00 gikk vi ut for å spise kjøtt. På en parkeringsplass ved en park…. sto det mange folk og grillet. Noen enkle hjemmelagde griller fungerte godt, selv om det er tvilsomt om Mattilsynet i Norge hadde godkjent disse. Her var det bare å bruke fingrene og munnen. Smaken var god!

Misjonsarbeidet handler om å nå ett menneske til med evangeliet. Vi er takknemlig til alle dere som bidrar til å gjøre dette mulig. Be om at Gud må åpne en dør for sitt Ord til enda ett menneske i Sør-Europa. Du bidrar også til misjonsarbeidet ved å bruke Centro Sarepta! Kom på en, to eller tre ukers opphold. Ved at du betaler for oppholdet vil vi kunne «spandere» opphold på spansktalende elever som ikke har så mye å rutte med. Vi ønsker at folk igjen må få øynene åpnet for den velsignelse det er å sitte ned og lytte til Guds Ord i sammenheng.

Ta kontakt med daglig leder på Centro Sarepta, Arild Melberg, for spørsmål om opphold og priser. Du finner mye informasjon på Centro Sarepta sin hjemmeside.