Bibelkurs i «mørketiden»

«Det er fantastisk å være her nå!» Slik sier den ene etter den andre her på Centro Sarepta i uke 50. Gradestokken viser 20 grader i skyggen ved lunsjtid. I og med at det er vindstille……må noen flytte seg fra solveggen….. og inn i skyggen. De fleste fra Norden som er på bibelkurs her på Centro Sarepta denne uken har dessuten fått flybilletter til under tusen kroner tur/retur.

Om du har anledning til å reise bort en uke eller to i «mørketiden» i Norden, vil vi absolutt anbefale bibelkurs på Centro Sarepta. Selv om det er kjøligere på nettene så har vi ofte fantastiske dager her…… med varme solvegger. Bygget har også varme i gulv som gjør det lunt og godt.

Det viktigste er likevel at man trenger å komme avsides med Guds Ord. I den mørke tiden vi lever i……trenger vi mer enn noen gang å komme sammen til Lyset og om Lyset. Mange steder i Norden er det helt slutt med møteuker og sammenhengende bibelundervisning. Vi trenger møteuker og bibelkurs…..og et alternativ kan være et kortere eller lengere opphold på Centro Sarepta.
Vi håper og ber om på at et slikt opphold skal gi mersmak på forkynnelse og bibelundervisning……slik at man, når man kommer hjem, ivrig vil arbeide for sammenhengende møtevirksomhet på sitt hjemsted. Her på hjemmesiden til Centro Sarepta finner du oversikt over hva det undervises i uke for uke. 

På ettermiddagen i dag ble det en liten trimtur…… i vakre omgivelser….. og bildene som er brukt på dette innlegget er fra den turen.