Evangelisk möteshelg 30 november – 2 december

Åter igen har vi i Sörfors och Överrödå fått besök av Sarepta, vilket vi är väldigt glada för. Denna gång kom Mikael Kero från Luleå för att predika för oss. Vi samlades på fredag kväll i Sörfors bönhus som ligger någon mil utanför Umeå. Det blev ett gott och välsignat möte. Efter att Mikael delat Ordet med oss fick vi en höra en sång av Robert Lindberg som passade väl till predikan, «Bliv i Jesus vill du bära frukt». Lördag förmiddag hade vi åter igen ett möte i samma bönhus. En liten manskör sjöng två sånger för oss och efteråt blev det svenskt «fika» (kaffemat) och god gemenskap.

 

Söndagen 1:a advent var det dags för möte i Överrödå som ligger i närheten av Vindeln. Förutom predikanten var det en barnfamilj på fem (vi) som kom men vi tröstade oss med att Gud Fadern, Jesus och Den Helige Anden var där, så vi blev ändå ett litet gäng. Det blev ett speciellt möte som lämnade ett stort avtryck, inte minst hos vår 3-åring som blev väldigt besviken då han hade satt fram extra stolar åt alla som kunde tänkas komma. Be gärna för dessa små svenska byar som ligger oss varmt om hjärtat!