Husmøte på Sekken

Tirsdag kveld reiste et team fra Sarepta til Sekken (40 min. med ferje fra Molde). Tidligere var det husmøter på Sekken rett som det var, men det har det ikke vært de siste årene. Hans Bergane forkynte Guds Ord på møtet og Martin Schjølberg sang.

Det bor 170 innbyggere på Sekken. Bedehuset ble solgt for lang tid tilbake, men de troende har vært samlet til husmøter. De senere årene har imidlertid organisasjonene sluttet med å sende predikanter over til øya.

Det var snøvær og nullføre da vi ankom øya. Det skremte kanskje noen fra å komme, men vi ble en liten flokk på til sammen sju personer. Det er skole, barnehage og butikk på øya. Det er noen som har valgt å flytte tilbake til Sekken de siste årene og flere unge vurderer å komme «hjem».

På husmøter er det nesten alltid bevertning. Det også denne kvelden. Det er flott å kunne ha litt tid til å bli kjent med folket og høre litt fra livet på øya.

Også på Sekken lever det mennesker som er evighetsvandrere. Sarepta kommer nok igjen til å ta turen ut til Sekken. Samtidig så begynner det å bli så utrolig mange steder vi bare MÅÅÅÅ tilbake til. Misjon Sarepta er en liten organisasjon og vi er få. Derfor ber vi deg om forbønn! Be om at Herren må legge det til rette slik at vi får nåde til å besøke alle disse stedene som trenger møtepunkt mellom Guds Ord og mennesker. Be om at Herren må drive ut arbeidere og at Han må åpne dører for sitt Ord.

 

Bilde: Kaffebordet dekket på husmøte på Sekken