Bostrak bedehus i Drangedal

Etter ett døgns vedfyring, i den store gode vedovnen i bedehuset, var det klart til å ta imot folket til møte. Noen ildsjeler hadde ordnet til alt det praktiske. Varmt hus, salting på de glatte trappene, pynting og masse kaker og kaffi. Det var første gang Sarepta hadde møte i dette bedehuset ….. der det nå ikke er så mye møtevirksomhet lengere.

Bostrak er vel best kjent for Sputnik og for at fotballaget i tidligere tider alltid lå hakket under Tørn. (Skribenten er kanskje inhabil i forhold til å kommentere dette…. siden han spilte på Tørn…… som er laget fra nabobygda til Bostrak).

Det var daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane, som forkynte Guds Ord og sang på møtet. Mange var takknemlige for at forkynnelsen var Bibel- og Kristusorientert.

Litt over 20 personer kom til møte denne kvelden og det syntes vi var bra i en kald, mørk og glatt førjulstid. Det er en litt lei bakke opp til bedehuset når snøen har lagt seg, men det ligger flott til og er et staselig bygg å se på.

Til møtet kom det folk både fra Fjellgårdane, Prestestranna, Kjosen og Tørdal. Det var godt, fordi flokken på Bostrak er ikke så stor lenger. Spesielt viktig er det å støtte opp om møter der forkynnelsen av Guds Ord står i sentrum. Man kan godt kjøre noen mil for å komme til slike møter. Det viktigste er ikke at vi samles, men hva vi samles om. Noe av det farligste, for en som er på veien til Himmelen, er å låne sitt øre til en forkynnelse som tåkelegger eller rett og slett forfører menneskene bort fra Guds Ord. Slik forkynnelse må Gudsbarnet holde seg borte fra.

Det har vært bedt mange bønner for bygdene i Drangedal. Det må fortsatt ropes til Herren! Unn dere ingen ro. Be om at Herren må åpne en dør for sitt ord inn hit og inn til enkeltmenneskers hjerter. Han kan. Be også om at det må reises opp vitner som kan gi «mat til sjelene». Tjenere som forkynner Sannheten/Ordet/Kristus.