Fjelltur-leir til våren

Fjelltur-leiren i høst var så vellykket at vi der og da bestemte ny leir neste høst (uke 41), men vi har kommet til at vi også bør ha fjelltur-leir til våren. Denne har vi lagt til uke 14 (1. – 7. april). Dette er en svært fin tid for fjellvandring i Spania. Det er tørt og godt, og passelig varm.

Erfaringen fra årets leir var at fjellene i området rundt Centro Sarepta er svært egnet til fjellvandring. Her er gode stier, og fascinerende landskap. Mange steder kommer man relativt lett høyt opp og får god utsikt. Om man snur før toppen, har man likevel fått en flott tur og en god opplevelse.

Denne fjelltur-leiren går inn som en del av det ordinære bibelkurset. Denne uken er Odd Sverre Hove gjestelærer med profeten Jesaja som tema. Han vil ha to timer for dagen på formiddagen. Jan-Tore Olsen har en time for dagen fra Salmene, og denne blir lagt til kveldstid.

Leirsjef og turleder blir Johannes Kleppa, som har erfaring fra mange fjellvandringsleirer, og som var turleder også i høst. Man smører lunsjmat ved frokosten, slik at man får god tid til turene. Da blir det både trim, naturopplevelse og sosialt fellesskap.

Priser pr. person med full pensjon: (mandag til søndag)

Enkeltrom: 577 €

Dobbeltrom: 434 €

4-manns rom: 386 €

 

Spørsmål og påmelding til: post@centrosarepta.no. For spørsmål kan også Johannes Kleppa kontaktes, mobil: +47 918 71 314.