Sareptamøter i Troms og Finnmark

De siste dagene har Sarepta hatt møter i Nord-Troms og Finnmark. I går kveld besøkte vi Alta og hadde møte i Frikirka der. Flere fra dette området var på bibelcampingen på Holmen Leirsted sist sommer og hyggelige bekjentskaper er blitt opprettet. Kjekt er det å høre at mange fra Finnmark setter av dagene i midten av juli 2019 til bibelcamping på Holmen leirsted….. som ligger litt nord for Finnsnes.

Alta har vokst veldig de siste årene og er nå en by på over 20.000 innbyggere. Den ligger fint til og furuskogen gjør at den virker lun og koselig i et ellers barskt klima. Dagslyset er her enda, men det merkes at dagene blir mye kortere for hver uke som går.

På møtet i går kveld var møtte det opp mennesker fra forskjellige organisasjoner og kirkesamfunn. Noen var også innom på møte for første gang. For meg virker det som om folk nordpå har mer tid til samtale etter møtene. Det er noe verdifullt med det.

Det er møte i Frikirka i Alta også i kveld, tirsdag 13. november, klokka 19.00. Daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane, forkynner Guds Ord og informerer om misjonsarbeidet.

 

Bilde: Frikirka i Alta