God stemning på bibelsommer i Spania

Det var høy trivselsfaktor på årets bibelsommer på Centro Sarepta. Det var mange blide ansikter og et utall av positive kommentarer, både fra voksne og barn. Den store forbedring fra i fjor var bassenget. Det var i flittig bruk, og skapte mye glede. Både barn, ungdom og voksne koste seg der.

Bibelsommer 2018 bBibelsommer 2018 a

Trivselen er viktig når man er på leir eller bibelcamp av denne typen, men hovedsaken er likevel forkynnelsen av Guds ord. Mange ga uttrykk for takknemlighet for det som ble undervist og forkynt fra Guds ord. Tilbudet om solid forkynnelse var nok hovedgrunnen for at folk valgt Centro Sarepta når de skulle på sydenferie, både eldre og barnefamilier.

Det var tydelig at stedet var svært egnet for familier med barn og tenåringer. Området er svært trygt, og badebassenget er populært. Selv om det ikke var lagt opp til spesielle barne- og ungdomsmøter, fant de unge sin plass på samlingene. Avstanden til badestrendene er svært passelig om man har leiebil, men man kan også ta buss eller man blir kjørt med senterets bil. Det er også greie avstander til ulike typer utflukter, aktiviteter og fjellturer – eller sykkelturer.

Det var også noen som av ulike grunner hadde valgt å feriere i området, men som ikke bodde på senteret. Flere av disse kom trofast på møtene, og ble en del av «familien» på senteret. Også disse gav uttrykk for stor takknemlig for opplegget. En familie bodde også i campingvogn på senteret, og det fungerte veldig bra.

Både de som bodde på senteret, og de som bodde utenfor, ga uttrykk for at de ville komme tilbake, og de var sikre på at etter hvert som tilbudet ble bedre kjent, ville mange flere søke dit, slik at det om kort tid ville være venteliste for å få plass. De ville være ambassadører for bibelsommer på Centro Sarepta.

Etter at det hadde vært to godt besøkte ungdomsleirer og et vellykket bibelkurs for spansktalende i august, var det Bibel-sensommer. Her var det ikke mange som kom, men de som var der, var svært takknemlige. Det gjald spesielt et dansk og et svensk ektepar, som ville komme igjen og få flere med seg.

Erfaringen fra årets bibelsommer er altså at det bare er å sette av et par uker på Centro Sarepta sommeren 2019! Det er som kinderegget, at du får en flott ferie, god forkynnelse og ved å bo på senteret støtter du på toppen av det hele Sareptas misjonsarbeid i Spania! Følg med på www.centrosarepta.no når det gjelder program.