Ny medarbeider

Det er med glede at vi i dag kan offentliggjøre at Sarepta har ansatt sin første spanske evangelist. Felipe Lobo er 48 år og kommer fra Madrid. Han begynner i full stilling fra 15. september. I første omgang har vi blitt enige om et halvt års engasjement, og så håper vi at han får ro for å bli værende videre.

Felipe har allerede vært innom Centro Sarepta  (CS) noen ganger. Med sitt vinnende vesen, gode humør, og sine nådegaver, har vi blitt svært glad i Felipe. Han snakker også forholdsvis bra engelsk. Felipe ansettes med tanke på forkynnelse og undervisning på CS og i nærområdet, evangelist med møtevirksomhet rundt om i Spania, informasjon om CS m.m.

Vi kjenner på en sterk takknemlighet i møte med at Felipe etter flere måneders samtale om saken, nå har takket ja til en fulltidstjeneste i Sarepta. Han er glad i Jesus og i mennesker. Han har et unikt kontaktnett i Spania etter å ha vært bosatt i ulike deler av landet. Og ikke minst har han god kjennskap til kirkelandskapet her sør i Europa. Felipe har selv bakgrunn som pastor i IEE (iglesia evangélica española). Av samvittighetsgrunner trådte han imidlertid ut av tjeneste der, etter at ubibelsk lære ble presset inn og velsignet på nasjonalt lederplan.

På nordisk ungdomsleir på CS tidligere i sommer ble det gjennom en storstilt søppeldugnad samlet inn over 90.000,- norske kroner med tanke på ansettelse av spansk evangelist. Det har vært fantastisk å se at så mange ungdom ville bidra til at vi nå har vår første spanske evangelist på plass.

Så vil vi be om forbønn for Felipe. Be om at han må trives, at han må få oppleve ei åpen dør for evangeliet, og at hans tjeneste kan få bli til hjelp for mennesker og til ære for Gud.

 

Bilde: Felipe Lobo