Seimsfoss i Kvinnherad

I går kveld holdt Sarepta møte på Guddaldalens forsamlingshus, som ligger på Seimsfoss, ganske nær Rosendal. Rundt 25 personer kom til møte denne kvelden. Det var første møte på dette bedehuset etter sommerferien……… slik som det har vært de fleste steder vi har besøkt i august.

For mange år siden ble det sagt av en misjonsleder at: «det ikke er behov for forkynnere i sommermånedene, fordi det da ikke er noen etterspørsel etter dem». Vi tenker at det er et enormt behov for forkynnelse av Guds Ord i månedene mai-august……..selv om forespørslene er heller få. Vi trenger hele året å hjelpe hverandre inn til stedet der Jesus Kristus setter oss i «stevne».

Flokken som kom til Seimsfoss på møte i går kveld var svært takknemlige. De hungret etter Guds Ord. Lokale ildsjeler ordnet med kaffemat og de ordnet med at den flotte vedovnen gav en behagelig varme bakerst i lokalet. Fremmøtet denne kvelden ble av de lokale lederne regnet som svært godt.

IMG_3716

Sarepta har tre møter her i Kvinnherad nå. I kveld (onsdag 22.) er det møte på bedehuset i Åkra kl. 19.30. I morgen (torsdag 23.) er det møte på Hatlestrand gamleskule kl. 17.00. Velkommen!