Spennende studiemulighet i Spania

Centro Sarepta tilbyr en unik studiemulighet og et spennende opphold. Her kan man kombinere bibelstudier med andre studier, særlig nettbaserte studier. Bibelstudiene kan også kombineres med å studere spansk. Dessuten er her både nordisktalende og spansktalende studenter på senteret, slik at man får være i et internasjonalt miljø. Bibelstudiene kan også kombineres med et annerledes år der en kort og godt nytter denne muligheten til et Spania-år.

Ved å være student ved Bibel- og opplæringssenteret på Centro Sarepta får man i tillegg til studiene anledning til å oppleve Spania og spansk kultur over lengre tid. Man får også delta på misjonsturer rundt omkring i landet, og man får besøke Nord-Afrika. Det er stort behov for forkynnelse og Guds ord og et personlig kristent vitnesbyrd i Spania.

Et studieår på Centro Sarepta blir på denne måten en misjonstjeneste inn i det spanske folket, og overfor nordmenn i området. Opplegget er altså som kinderegget med flere goder!

Centro Sarepta er lett å komme til ved at det ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass. Her er også gode muligheter for friluftsliv og bading store dele av året. Senteret har eget badebasseng.

IMG_2920

«Opplegget er sterkt å anbefale. Jeg har svært gode erfaringer med kombinasjonen av bibelstudier og nettbaserte studier, og av de mange andre opplevelser og erfaringer man får her», sier Sveinung Eskeland (bildet), som er en av årets studenter.

Du som enda ikke har bestemt deg for studier til høsten, og som leter etter noe utenom det vanlige, har her et godt alternativ. Klikk på Bibelkurs for detaljert informasjon om opplegg, priser o.l.