Sylte bedehus i Valldal

«Etter dette møtet kjenner jeg på en trang etter å ligne Maria……og finne Mariaplassen». Slik uttalte en av de fremmøtte på møtet i Valldal søndag kveld. Det er godt når Ordet når inn til hjertene våre og skaper trang etter det viktigste.

Det er ikke store bedehusflokken i Valldal. Den første personen som kom til møtet…. kunne opplyse om at det er i høyden ti som kommer til «vanlige» møter på bedehuset. Av og til bare to eller tre. Det veldig positive er at de fremdeles har både søndagskole og barneklubb i bygda. Kan du be for det arbeidet!

Valldal er ei bygd med mye turisme. Mange arbeidere fra utlandet har funnet veien dit. En av dem forklarte meg veien til bedehuset. Hun hadde svært lyst til å komme da hun hørte at Guds Ord skulle forkynnes…..men hun kunne nesten ikke norsk. Ja, hun hadde mer enn bare lyst til å komme der Guds Ord skulle forkynnes….hun hadde en trang.

Har du trang til «det ene nødvendige» (Luk 10.42) ?

IMG_3209
Taleren denne kvelden overrasket de fremmøtte med kaffe og hjemmebakt kake. Han fikk beskjed om at neste gang han kom skulle de ordne med kaffe og kake til han. Ja, for de ønsket virkelig at Sarepta skulle komme tilbake med møter.