Miniintervju med to på Sareptas ungdomsleir

Elisabeth Gjerde har snakket litt med et par stykker fra leiren, og her er hva de hadde å si:

 

Jakob Kero, 26 år, Luleå, Sverige (Jakob er i midten på hovedbilde… og på bilde under)

Jakob Kero

Hva var det som gjorde at du valgte å reise på Sareptas ungdomsleir?
Jag har tidigare varit på en Bibelcamp i Spanien och gillade upplägget att kunna få höra på Guds ord i kombination med utlandssemester.

 Er det noe som har vært bra på leiren?
Jag kände inte så många före lägret och visste inte heller hur det skulle bli. Nu efteråt kan jag bara le och tacka Gud för nya vänner, samtal och för den gemenskap vi äger i tron på Jesus.

Fikk du noe ut av møtene og bibeltimene?
Temat för bibelsamlingarna under lägret var ”Lyft era ögon och se”. Jag har verkligen fått tillfälle att vända mig till Gud i bön och lovsång tacka och prisa för att jag av bara nåd genom tron får vara Hans. Att det enda jag kan göra är att lyfta blicken mot golgata och se vad Jesus gjorde i mitt ställe. Han blev gjord till det jag är och betalade priset så att jag kan gå fri (Jes 53:5)..

Om noen du kjenner vurderer å komme på leir neste år, hva ville du sagt for å overbevise dem?
Du gillar värme, god gemenskap och Jesus! Vad väntar du på?

Har du et bibelvers som har betydd noe for deg?
Ps 139:23-24, 23 Utrannsaka mig, Gud och känn mitt hjärta, pröva mig och känn mina tankar. 24 Se till om jag är på en olycksväg och led mig på den eviga vägen.

 

Solveig Askeland, 21 år fra Randaberg, Norge  (Solveig t.h. på bildet under. Marcus Jekteberg t.v.)

IMG_1235 (002)

Hva var det som gjorde at du valgte å reise på Sareptas ungdomsleir?
Jeg tenkte det var en fin mulighet til å være i varmen, sammen med venner og høre Guds ord.

Er det noe som har vært bra på leiren?
Jeg likte at dagene var varierte. Du fikk muligheten til å oppleve en del attraksjoner i løpet av uken, som blant annet se kjente byer. I tillegg fikk vi slappe av på stranden, gå fjelltur, spille fotball, og shoppe.

Fikk du noe ut av møtene og bibeltimene?
Jeg likte godt da folk delte vitnesbyrd på møtene. Det var også spennende å høre om dem som skulle være misjonærer nede i Spania.

Om noen du kjenner vurderer å komme på leir neste år, hva ville du sagt for å overbevise dem?
Du får være en hel uke i Spania, med sol og varme. Der du kan bade, sole deg, shoppe, gå tur, være sammen med venner og bli kjent med nye. Du får også høre Guds ord, morgen og kveld. Bedre kan det ikke bli!

Har du et bibelvers som har betydd noe for deg?
”Dere skal søke meg, og dere skal finne meg når dere søker meg av hele deres hjerte.” Jeremia 29,13