Noen glimt fra Sareptas første ungdomsleir!

Løft deres øyne og se!  (- var mottoet for leiren)

(stykket er skrevet av Elisabeth Gjerde)

Jeg sitter nå hjemme ved kjøkkenbordet og ser tilbake på en fantastisk uke på Centro Sareptas ungdomsleir. 40 ungdommer fra både Norge, Sverige og Danmark tok turen ned til en av Spanias vakreste byer for å bli med på leiren. Hver dag startet med bibeltime av Jan Tore. Vi fikk høre mye god og grundig utleggelse fra Bibelen og mange spennende og sterke historier fra Bolivia og Spania. Etter møtene fikk vi dagene fri til å nyte sommer, sol og alt det en sydenferie har å by på. På kvelden var det møte igjen, der talte Wilhelm Nessa. På alle møtene fikk vi høre nydelig sang og musikk av Eirikur Melberg, Ida Celine og Caroline Dirdal. Mange av dagene var vi på en av de vakre strendene i Benidorm. Vi kunne også være på et bassenganlegg eller reise til et shoppingsenter i nærheten. Tre av dagene ble det lagt opp til fellesturer, men å delta på disse var helt frivillig. Første turen gikk til La Vila Joiosa, en liten by med alle husene malt i regnbuens farger og med en nydelig strandpromenade.

IMG_1214 (002)IMG_1232 (002)

Den neste turen var til en koselig småby som heter Calpe. Der gikk vi opp på en liten fjelltopp med utsikt over byen og den spanske kysten med krystallblått hav. Et fantastisk syn. Ellers var det mye annet vi kunne besøke, for eksempel et utemarked der det ble solgt billig frukt, sko og klær og alt annet man vanligvis finner på et marked eller gå på shopping på kjøpesenteret en liten togtur unna.

IMG_4017 (002)handling

Hele leiren var avslappet og hyggelig. Vi fikk bestemme mye selv hvor vi ville dra og hva vi ville gjøre. Etter en lang sommerferie uten faste møter var det godt å få mye påfyll fra Bibelen hver dag. Det var så gøy å synge sammen i møtesalen med god akustikk.

(De neste dagene vil det komme miniintervju på hjemmesiden til Sarepta med noen som var på leiren)