Forbønn midt i hektiske dager

På facebooksiden til Centro Sarepta kan vi i dag lese om at våre arbeidere i Spania ber om forbønn, midt i hektiske dager. De ber spesielt  om forbønn for tre ting. Kan du de nærmeste dagene «stå med» i bønn? Det gjelder ting som er viktig med tanke på driften videre.

Centro Sareptas facebookvegg kan vil lese at våre arbeidere i Spania er svært glade og takknemlige for at noen dugnadsfolk har kommet til Centro Sarepta denne uken. Det er fantastisk å oppleve at folk kjenner på kallet til å være med å reise dette arbeidet i Sør-Europa. Det er «tusen» ting å ta tak i på bygget som har stått ubrukt i to år. Selv om ikke alle kan reise ned for å gjøre en dugnadsjobb på Centro Sarepta så går det an å være med å reise dette bibel- og opplæringssenteret ved å være med i bønn og offer!

Forbønnsemner:

  • De nærmeste dagene skal de søkes midlertidig bruksgodkjenning på eiendommen.
  • Be om at alle formaliteter som Arild arbeider med nå om dagene…. må gå i orden.
  • Be om at det må bli en godkjennelse som gjør at vi kan få ha så mange kursdeltakere/gjester som vi mener eiendommen og bygget tåler.
  • Be om at alt kommer på plass innen den planlagte «åpningen».

Bilde: Dugnadsfolk, ansatte og gjester slapper av i sola på Søndagen