Sareptamøte i Treungen bedehus

Selv om det var en uvanlig møtedag og påskeferie, kom det likevel en fin flokk til møte i Treungen bedehus. Noen drangedøler hadde også tatt turen over heia.

Det var første gang Sarepta hadde møte i Treungen. Der satte de pris på forkynnerbesøk og vi ble ønsket velkommen tilbake. Flere organisasjoner har sluttet med å sende ut omreisende forkynnere, og dette merker spesielt småbygdene godt………..inntil man blir vant med det. I Treungen er det fortsatt noen som «hungrer» etter Guds Ord, men ordtaket: «Man spiser seg sulten og sulter seg mett» er fortsatt en åndelig virkelighet i vårt forhold til Ordet.

Det er veldig flott at den lille flokken i Treungen bedehus samles regelmessig til møte for å høre Ordet. Med eller uten taler. Be om inngang for Ordet til menneskene i Treungen slik at enda flere kan bli berget for evigheten. Be også for flokken som samles på bedehuset regelmessig.

På bedehuset i Treungen tror jeg at jeg møtte Norges sprekeste 92-åring. Hun så ut som en 60-åring!